Activitat SLOW SHOPPING WALK Barcelona

Fecha:
19 Enero, 2019 - De 12:00 hasta 14:15
Ubicación:
Portal de l'Àngel Avinguda del Portal de l'Àngel 08002 Barcelona
Personas que asistirán:
14 persona va a ir

Aquí tenim la primera activitat de l'any! Per un 2019 més sostenible y menys consumista :)

El canvi climàtic no fa vacances, així que continuem la nostra lluita. Acaba de començar una època de rebaixes i molta gent està temptada de comprar per a aprofitar els descomptes, sense reflexionar sobre el que està comprant.

Aquesta activitat que proposem té com a objectiu que nosaltres i la gent que ens envolta ens parem a pensar sobre les nostres accions de compra, i així reduir el consum.

 

L'activitat consistirà en fer una Slow Shopping Walk com la que podeu veure aquí: https://www.facebook.com/greenpeace.spain/videos/1945094225794824/UzpfST...

 

Quedarem dissabte 19 de gener a les 12h a Portal de l'Àngel per fer un petit briefing i començar la nostra ruta. Realitzarem la performance vàries vegades per davant del Corte Inglés, Portal de l'Àngel, carrer Canuda, les Rambles i Carrer Pelai. En acabar la ruta farem conjuntament una avaluació de l'activitat, està previst acabar a les 14:15h.

A més de la performance, informarem a la gent del nostre voltant de què estem per a què entenguin millor el missatge i gravarem un vídeo per a xarxes socials. Per a poder informar correctament de la posició que tenim com a Greenpeace sobre consumisme és important que llegiu la següent informació i us quedeu am un parell de dades impactants: https://es.greenpeace.org/ca/trabajamos-en/consumismo/

 

Per a què aquesta activitat surti bé i sigui molt vistosa hauríem de ser mínim 15 persones!!! Recordeu que a l'inscriure-us a l'esdeveniment comptem amb la vostra ajuda i que si falleu pot ser que l'activitat no es pugui fer o no surti bé! Siusplau apunteu-vos i veniu! :)

 

Si teniu més suggeriments per a la ruta o per a l'activitat en sí, no dubteu en deixar un comentari en aquest esdeveniment!

Ens veiem aviat!