Stockholm: Finansdemonstration 25/4 - JOIN!

Datum:
25 april, 2018 - 15:00 till 18:00 CEST
Plats:
Medborgarplatsen
Deltagare:
10 personer kommer att delta

Kära klimataktivister och finansvalpar!

Den 25/4 är det lön, och det är även dagen för ett stort tillkännagivande från finanskampanjens sida! Vi kan tyvärr inte säga mer än så för tillfället, men för att boosta denna nyhet och dela mer information om den kommer vi ha en aktivitet på Medborgarplatsen i Stockholm under eftermiddagen. Och vi vill naturligtvis att DU ska vara med på att få detta att hända!

Denna aktivitet kan arrangeras liknande som den vi höll den 25/3, med tunnor, oljefläckar, fåglar, banderoll, flygblad och namninsamlingar. Eller så kan den se helt annorlunda ut! Vad tycker du? 

Eftersom vi ännu inte kan dela nyheten som kommer släppas den 25e på morgonen med hela communityt så kan vi inte ta så mycket hänsyn till denna i planeringen, men vi lovar att det kommer funka bra ändå, och att ni kommer få all information ni behöver i tid till aktiviteten!

 

Så, det vi behöver från er just nu är att ni gör plats i er kalender på eftermiddagen den 25/4. Vi lovar att det kommer vara väl värt er tid och ert engagemang, och att vi återkommer med mer information snarast!

 

Bästa!

Siri, Christian, Daniel, Ivan och Sandra