Mikä on Greenwire?

Mikä on Greenwire?

Greenwire on Greenpeacen ylläpitämä avoin kohtaamispaikka kaikille ympäristöasioista kiinnostuneille. Se tarjoaa yksilöille ja ryhmille alustan, jonka kautta keskustella ympäristökysymyksistä ja ryhtyä vaikuttamaan niihin yhdessä. Greenwire tuo yhteen ihmiset ja yhteisöt, joiden tavoitteena on saavuttaa ekologisempi tulevaisuus rauhanomaisin keinoin.

 

Greenwire on avoin kaikille

Greenwiren ytimessä on ajatus yhteisöllisyydestä – alusta yhdistää kaikki, jotka tahtovat suojella luontoa ja torjua ympäristöuhkia. 

Yhteistyö ja keskinäinen tuki tekevät ympäristöliikkeestä voimakkaamman. Yhdessä voimme vaikuttaa suuremmassa mittakaavassa ja nopeammalla tahdilla. Historia on osoittanut, että voimien kokoaminen yhteisten asioiden taakse mahdollistavat muutoksen.

Greenwirea käytetään myös Greenpeacen paikallisryhmien ja kampanjoiden yhteydenpitoon ja suunnitteluun, mutta alusta on avoin muillekin kuin Greenpeacen toimijoille.Minkälaisia käyttötarkoituksia Greenwirella on?

Greenwire ei ole ainoastaan tapaamispaikka ympäristön puolustajille. Greenwire sopii käyttäjille, jotka haluavat osallistua toimintaan, edistää olemassa olevia ympäristökampanjoita tai käynnistää uusia projekteja. Greenwiren kautta voit inspiroitua muiden esiin nostamista aiheista tai tuoda keskusteluun itsellesi tärkeitä ympäristökysymyksiä. Voit muuttaa maailmaa kokoamalla ryhmiä, järjestämällä tapahtumia ja ideoimalla uusia projekteja. Voit osallistua haluamiisi hankkeisiin haluamallasi panoksella ja ajalla. Löydät Greenwiresta ihmisiä, joiden kanssa edistää ympäristönsuojelua paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

 

Greenwiressa voit:

  • Kuulla meneillään olevista kampanjoista ja ajankohtaisista vapaaehtoistehtävistä, joihin tarttumalla autat maailman parantamisessa
  • Verkostoitua uusien ihmisten kanssa ja etsiä projekteihisi osallistujia sivuston käyttäjien profiilitietojen perusteella kaikkialta verkostostamme 
  • Pitää yhteyttä muihin ja suunnitella kampanjoita ja tapahtumia yhdessä
  • Järjestää tapahtumia, tiedottaa niistä ja kutsua niihin osallistujia
  • Käynnistää uusia projekteja
  • Jakaa ja kommentoida blogitekstejä, videoita, kuvia ja dokumentteja
  • Tuoda keskusteluun uusia ideoita ja aiheita

 

Onko Greenwire osa Greenpeacea?

Kyllä ja ei. Greenpeace kehittää ja hallinnoi Greenwirea. Alusta on kuitenkin tarkoitettu muillekin. Sivuston tarkoitus on antaa kaikille luontoa puolustaville ja ympäristön puolesta toimiville työkaluja toimia ekologisesti kestävän tulevaisuuden puolesta. Greenwire on avoin kaikille, jotka jakavat tämän tavoitteen. 

 

Yhteystiedot

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

Edustatko jotain organisaatiota ja kaipaat neuvoja Greenwiren hyödyntämiseen? Ota yhteyttä: ansku.holstila@greenpeace.org