Wie is wie

Medewerkers Community Mobilisation

Heb je algemene vragen over vrijwilligerswerk of over de betrokkenheid van vrijwilligers bij een bepaalde campagne? Kijk dan hieronder welke medewerker van Greenpeace je kan benaderen.

 

 

Sjoerd de Koning

Medewerker Community Mobilisation - First Engagement

Hallo! Mijn naam is Sjoerd, sinds januari 2018 community mobilizer bij Greenpeace NL. Ik werk bij de afdeling First Engagement, en houd mij bezig met E-warriors, Petitiestarter en verschillende campagnes zoals plastic en luchtvaart.

Aanspreekpersoon voor: E-warriors, Petitiestarter, luchtvaart en plastic, nieuwbrieven

 

Bekijk profiel


 

 

Eva Romviel

Medewerker Community Mobilisation - First Engagement 

Hallo, ik ben Eva. Vanaf mei 2019 werk ik bij Greenpeace als community mobiliser voor het voorlichtingen programma. We gaan met voorlichters langs bij scholen en andere instellingen op aanvraag. Ik vind het heel leuk om met interactieve workshops mensen hun eigen potentieel voor milieuwinst te laten realiseren! Ik kijk er naar uit samen te werken! 

Voorlichtingen van onder het team First Engagement. Deze afdeling maakt Greenpeace en het belang van een leefbaar milieu zo groot mogelijk in Nederland, door de mensen te bereiken en te betrekken. Door dit team weet Nederland wat Greenpeace doet en waar Greenpeace voor gaat en staat.

Aanspreekpersoon voor:  Coördinator Voorlichtingenprogramma

 

Bekijk profiel


Pelle Berting 

Medewerker Community Mobilisation - Klimaat & Energie

Het team klimaat & energie versnelt de energierevolutie in Nederland, de EU en mondiaal. Ook werkt dit team op handel en poogt handelsverdragen voor elkaar te krijgen die helpen om klimaatverandering te stoppen.

Aanspreekpersoon voor: Klimaat & Energiecampagne, project ' Onze stroom, overal schoon', de Nederlandse Klimaatbeweging, Petitiestarter, Facebookgroepen

 

Bekijk profiel

 Liselotte Vandikkelen

Medewerker Community Mobilisation - Biodiversiteit

Ik ben gek op de frisse buitenlucht. Laat mij maar wandelen door bossen, over het strand of door de bergen. Mijn andere passie: eten! En dan liefst biologisch, vegetarisch en lokaal geproduceerd. Ik zit dus helemaal op mijn plek in het Biodiversiteitsteam van Greenpeace Nederland. 

Dit team maakt zich sterk voor het behoud van biodiversiteits hotspots wereldwijd. Door het tegengaan van ontbossing, in te zetten op een duurzame landbouw en vleesproductie en -consumptie te verminderen. Help ook de mooiste plekken op aarde te beschermen of sluit je aan bij de duurzame voedselbeweging!  

Aanspreekpersoon voor: Rabobankcampagne, All Eyes on the Amazon, Bossen-, Landbouw- en Oceanencampagne, Greenwire, nieuwsbrieven en leuke ideeën! 

Bekijk profiel

 


Elize van Berkel

Met zwangerschapsverlof tot oktober - voor vragen neem contact op met Anne van de Ven (zie hieronder)

Educatie - First Engagement

Zorgen dat duurzaamheid een prominente plek heeft in het onderwijs. Dat is wat ik bij Greenpeace doe. Ik inspireer en activeer docenten om in de klas aan de slag te gaan met duurzame vraagstukken. Via lesmateriaal, trainingen en workshops die we aanbieden aan docenten van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs én op docentenopleidingen. In ons magazine lees je meer over duurzaamheid binnen ons onderwijs. 

Aanspreekpersoon voor: docenten & vrijwilligers die workshops willen geven op docentenopleidingen. Ik ben samen met Jacob Namminga vertrouwenspersoon binnen Greenpeace.

 

Bekijk profiel


Anne van de Ven

Educatie - First Engagement

Hoi! Ik ben Anne en ik werk sinds februari 2019 bij Greenpeace NL op de afdeling First Engagement. Ik vervang t/m oktober Elize voor de educatieprogramma’s. Ik ga me in die periode inzetten om duurzaamheid een prominente plek te geven in het onderwijs. Dit doen we o.a. door lesmateriaal, trainingen en workshops aan te bieden aan docenten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Op de website vind je meer informatie over ons aanbod voor het onderwijs. We geven ook workshops aan studenten aan de lerarenopleidingen. Steeds vaker worden deze workshops ook door voorlichters gegeven!

Aanspreekpersoon voor: docenten & vrijwilligers die workshops willen geven op docentenopleidingen.

 

Bekijk profiel


Vera Spiridonova

Stagiaire Educatie & Voorlichtingen - First Engagement

Hallo! Ik ben Vera en mijn taak is het om het werk van mijn twee leidinggevenden te verlichten. Zo coördineer ik de
voorlichtingen die worden gedaan door het hele land en mag ik lesmateriaal bedenken over verschillende onderwerpen
zoals plastic en het Amazonegebied.