Wie is wie

Medewerkers Community Mobilisation

Heb je algemene vragen over vrijwilligerswerk of over de betrokkenheid van vrijwilligers bij een bepaalde campagne? Kijk dan hieronder welke medewerker van Greenpeace je kan benaderen.

 

 

Sjoerd de Koning

Medewerker Community Mobilisation - First Engagement

Hallo! Ik ben Sjoerd, sinds januari 2018 community mobilizer bij Greenpeace NL. Ik werk bij de afdeling First Engagement, en houd mij bezig met de e-activisten, petitiestarter en het betrekken en behouden van zo veel mogelijk mensen bij verschillende onderwerpen en campagnes.

Aanspreekpersoon voor: E-activisten, petitiestarter, luchtvaart en statiegeld. 

 

Bekijk profiel


Moska Ghazizoi

Medewerker Community Mobilisation - Biodiversiteit & Klimaat & Energie

Hola! Ik ben Moska, sinds juni 2018 community mobilizer bij Greenpeace NL. Ik werk bij de afdeling Klimaat & Energie en Klimaat & Biodiversiteit, en houd mij voornamelijk bezig met het inspireren en activeren van onze vrijwilligers en het behouden en verbreden van onze externe community.

Aanspreekpersoon voor: alle vrijwilligers, E-activisten, externe communities, teerzandolie, meat&dairy. 

 

Bekijk profiel


Hendrik de Lint

Medewerker Community Mobilisation - First Engagement

Het team First Engagement maakt Greenpeace en het belang van een leefbaar milieu zo groot mogelijk in Nederland, door de mensen te bereiken en te betrekken. Door dit team weet Nederland wat Greenpeace doet en waar Greenpeace voor gaat en staat.

Aanspreekpersoon voor: Nieuwe vrijwilligers, Greenwire, Coördinator Voorlichtingenprogramma

 

Bekijk profiel


Pelle Berting 

Tijdelijk niet aanwezig. Heb je vragen over onderstaande campagnes? moska [dot] ghazizoi [at] greenpeace [dot] org (Neem contact op met Moska.)

Medewerker Community Mobilisation - Klimaat & Energie

Het team klimaat & energie versnelt de energierevolutie in Nederland, de EU en mondiaal. Ook werkt dit team op handel en poogt handelsverdragen voor elkaar te krijgen die helpen om klimaatverandering te stoppen.

Aanspreekpersoon voor: Klimaat & Energiecampagne, project ' Onze stroom, overal schoon', de Nederlandse Klimaatbeweging, Petitiestarter

 

Bekijk profiel

 


Liselotte Vandikkelen

Tijdelijk niet aanwezig. Heb je vragen over onderstaande campagnes? moska [dot] ghazizoi [at] greenpeace [dot] org (Neem contact op met Moska.)

Medewerker Community Mobilisation - Biodiversiteit

Ik ben gek op de frisse buitenlucht. Laat mij maar wandelen door bossen, over het strand of door de bergen. Mijn andere passie: eten! En dan liefst biologisch, vegetarisch en lokaal geproduceerd. Ik zit dus helemaal op mijn plek in het Biodiversiteitsteam van Greenpeace Nederland. 

Dit team maakt zich sterk voor het behoud van biodiversiteits hotspots wereldwijd. Door het instellen van zeereservaten, het tegengaan van ontbossing, in te zetten op een duurzame landbouw en vleesproductie en -consumptie te verminderen. Help ook de mooiste plekken op aarde te beschermen of sluit je aan bij de duurzame voedselbeweging!  

Aanspreekpersoon voor: Minder-vlees-meer-groenten-campagne, Zuidpoolcampagne, Bossen-, Landbouw- en Oceanencampagne en leuke ideeën! 

Bekijk profiel

 


Elize van Berkel

Educatie - First Engagement

Zorgen dat duurzaamheid een prominente plek heeft in het onderwijs. Dat is wat ik bij Greenpeace doe. Ik inspireer en activeer docenten om in de klas aan de slag te gaan met duurzame vraagstukken. Via lesmateriaal, trainingen en workshops die we aanbieden aan docenten van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs én op docentenopleidingen. In ons magazine lees je meer over duurzaamheid binnen ons onderwijs. 

Aanspreekpunt voor: docenten & vrijwilligers die workshops willen geven op docentenopleidingen. Ik ben samen met Jacob Namminga vertrouwenspersoon binnen Greenpeace.

 

Bekijk profiel


 

Dewi Koster

 

Medewerker Community Mobilisation - begin juli t/m eind augustus 2018

Mijn taak bij Greenpeace is om te zorgen dat de content op Greenwire up-to-date is en blijft en dat het voor jullie als vrijwilligers interessant is om hier op Greenwire te komen om informatie te krijgen of te delen. Leuk en uitdagend! Maar dat kan ik natuurlijk niet zonder dat ik weet waar jij als vrijwilliger behoefte aan hebt. Dus heb je op- en/of aanmerkingen over Greenwire? Heb je vragen of tips? Laat het me weten!

Aanspreekpunt voor: Greenwire, Greenpeace NL Community Facebook-groep, de nieuwsbrief en Team Avonden

 

Bekijk profiel