Wie is wie

Medewerkers Community Mobilisation

Heb je algemene vragen over vrijwilligerswerk of over de betrokkenheid van vrijwilligers bij een bepaalde campagne? Kijk dan hieronder welke medewerker van Greenpeace je kan benaderen.

 

 

Sjoerd de Koning

Medewerker Community Mobilisation - First Engagement

Hallo! Mijn naam is Sjoerd, sinds januari 2018 community mobilizer bij Greenpeace NL. Ik werk bij de afdeling First Engagement, en houd mij bezig met E-warriors, Petitiestarter en verschillende campagnes zoals plastic en luchtvaart.

Aanspreekpersoon voor: E-activisten, petitiestarter, luchtvaart en plastic. 

 

Bekijk profiel


Moska Ghazizoi

Medewerker Community Mobilisation - Biodiversiteit & Klimaat & Energie

Hola! Ik ben Moska, sinds juni 2018 community mobilizer bij Greenpeace NL. Ik werk bij de afdeling Klimaat & Energie en Klimaat & Biodiversiteit, en houd mij voornamelijk bezig met het inspireren en activeren van onze vrijwilligers en het behouden en verbreden van onze externe community.

Aanspreekpersoon voor: alle vrijwilligers, E-activisten, externe communities, teerzandolie, meat&dairy. 

 

Bekijk profiel


Hendrik de Lint

Medewerker Community Mobilisation - First Engagement

Het team First Engagement maakt Greenpeace en het belang van een leefbaar milieu zo groot mogelijk in Nederland, door de mensen te bereiken en te betrekken. Door dit team weet Nederland wat Greenpeace doet en waar Greenpeace voor gaat en staat.

Aanspreekpersoon voor: Nieuwe vrijwilligers, Greenwire, Coördinator Voorlichtingenprogramma

 

Bekijk profiel


Pelle Berting 

Tijdelijk niet aanwezig. Heb je vragen over onderstaande campagnes? Neem contact op met Moska.

Medewerker Community Mobilisation - Klimaat & Energie

Het team klimaat & energie versnelt de energierevolutie in Nederland, de EU en mondiaal. Ook werkt dit team op handel en poogt handelsverdragen voor elkaar te krijgen die helpen om klimaatverandering te stoppen.

Aanspreekpersoon voor: Klimaat & Energiecampagne, project ' Onze stroom, overal schoon', de Nederlandse Klimaatbeweging, Petitiestarter

 

Bekijk profiel

 


Liselotte Vandikkelen

Tijdelijk niet aanwezig. Heb je vragen over onderstaande campagnes? Neem contact op met Moska.

Medewerker Community Mobilisation - Biodiversiteit

Ik ben gek op de frisse buitenlucht. Laat mij maar wandelen door bossen, over het strand of door de bergen. Mijn andere passie: eten! En dan liefst biologisch, vegetarisch en lokaal geproduceerd. Ik zit dus helemaal op mijn plek in het Biodiversiteitsteam van Greenpeace Nederland. 

Dit team maakt zich sterk voor het behoud van biodiversiteits hotspots wereldwijd. Door het instellen van zeereservaten, het tegengaan van ontbossing, in te zetten op een duurzame landbouw en vleesproductie en -consumptie te verminderen. Help ook de mooiste plekken op aarde te beschermen of sluit je aan bij de duurzame voedselbeweging!  

Aanspreekpersoon voor: Minder-vlees-meer-groenten-campagne, Zuidpoolcampagne, Bossen-, Landbouw- en Oceanencampagne en leuke ideeën! 

Bekijk profiel

 


Elize van Berkel

Educatie - First Engagement

Zorgen dat duurzaamheid een prominente plek heeft in het onderwijs. Dat is wat ik bij Greenpeace doe. Ik inspireer en activeer docenten om in de klas aan de slag te gaan met duurzame vraagstukken. Via lesmateriaal, trainingen en workshops die we aanbieden aan docenten van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs én op docentenopleidingen. In ons magazine lees je meer over duurzaamheid binnen ons onderwijs. 

Aanspreekpunt voor: docenten & vrijwilligers die workshops willen geven op docentenopleidingen. Ik ben samen met Jacob Namminga vertrouwenspersoon binnen Greenpeace.

 

Bekijk profiel


Anne van de Ven

Educatie - First Engagement

Hoi! Ik ben Anne en ik werk sinds februari 2019 bij Greenpeace NL op de afdeling First Engagement. Ik vervang t/m oktober Elize voor de educatieprogramma’s. Ik ga me in die periode inzetten om duurzaamheid een prominente plek te geven in het onderwijs. Dit doen we o.a. door lesmateriaal, trainingen en workshops aan te bieden aan docenten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Op de website vind je meer informatie over ons aanbod voor het onderwijs. We geven ook workshops aan studenten aan de lerarenopleidingen. Steeds vaker worden deze workshops ook door voorlichters gegeven!

Aanspreekpunt voor: docenten & vrijwilligers die workshops willen geven op docentenopleidingen.

 

Bekijk profiel


Tim Veenhuizen

Medewerker Community Mobilisation – augustus t/m december

Ik ben verantwoordelijk voor het bijhouden van Greenwire, de Facebook-groepen, en de Greenwire nieuwsbrief. Het ervoor zorgen dat er genoeg dingen worden geplaatst en activiteiten de verdiende aandacht krijgen, verder ook veel contact hebben met vrijwilligers (jullie!) horen ook bij wat ik doe. Mocht je nog vragen hebben of goede suggesties, ik hoor het graag!

Aanspreekpunt voor: Greenwire, Greenpeace NL (Expat) Community Facebook groep, de Greenwire Nieuwsbrief, en de Team Avonden.

 

Bekijk profiel


Esmee van Vliet

Medewerker Voorlichtingen & Educatie - september t/m januari

Hoi! Ik ben Esmee, stagiair Voorlichtingen & Educatie bij de afdeling First Engagement. Ik zal me de komende maanden bezighouden met het educatieprogramma van Greenpeace NL. Zo help ik in de ontwikkeling van lesmateriaal en voorlichtingen, geef ik zelf voorlichtingen en begeleid ik de vrijwillige voorlichters.

Aanspreekpunt voor: Voorlichters, Voorlichtingsaanvragen, Educatie 

Bekijk profiel