Wat is Greenwire?

De community van Greenwire bestaat uit mensen die actie willen ondernemen voor een groenere wereld. Of je nu een lokale campagne wilt opzetten of je wilt meedoen met activiteiten van Greenpeace, iedereen die zijn of haar handen uit de mouwen zou willen steken voor een groenere wereld is van harte welkom.

Wil je zelf een activiteit organiseren om de wereld groener te maken? Dan ben je op Greenwire op de juiste plek. Maak een activiteit aan, zoek andere leden in de buurt, schrijf een blog over je idee om mensen te werven en laat ons vervolgens weten hoe het is gegaan met een fotoreportage. Het kan allemaal!

Bij Greenpeace zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Zo kun je actievoeren, voorlichter worden, je inzetten als e-activist of kies je campagne: neem contact op met een van de Community Mobilisers om te kijken wat je kunt betekenen voor een specifieke campagne.

Sinds april 2018 is er ook een groep op Facebook: Greenpeace NL Community waarin discussies kunnen worden gevoerd, nieuws kan worden gedeeld en activiteiten worden gepromoot. Het is niet verplicht om je aan te melden voor de Facebook-groep. Meer informatie hierover kun je lezen in de Greenpeace NL Community goes Facebook Q&A of word direct lid van de Greenpeace NL Community-groep op Facebook.


Heb je nog meer vragen over Greenwire, vrijwilliger zijn bij Greenpeace of iets anders? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag erbij staat.