Kom 30 september naar de Ontmasker Shell Klimaatparade in Den Haag

Het klimaat verandert snel. De gevolgen zijn overal merkbaar. Maar in het onderwijs vertellen olie en gas bedrijven een heel ander verhaal, alsof we alle tijd hebben. Wij vinden dat kinderen recht hebben op een eerlijk verhaal en onderwijs zonder de lespakketten van de fossiele industrie. Vind jij dat ook? 
Met z'n allen - ouders, kinderen leerkrachten en bezorgde burgers - laten we op 30 september in Den Haag samen zien dat de toekomst van Moeder Aarde belangrijker is dan winst op korte termijn. Geen kolen, olie en gas bij ons in de klas!

Ervaringsdeskundigen Raki, zijn oudste dochter Rosa en Willemijn vertellen in dit filmpje waarom zij juist nu meedoen. Het is belangrijk dat ook jij je stem laat horen. Kom daarom op 30 september naar de Ontmasker Shell klimaatparade in Den Haag. We nodigen iedereen uit zich ook als mosmens op te maken. Wil je weten hoe je het mosmasker kan maken? Dan hoef je niet lang te wachten. De make-up video komt al over een paar dagen online. Doe je mee? Samen maken we het verschil.

Ontmasker Shell klimaatparade
Zaterdag 30 september, 12.30 uur Malieveld, Den Haag
https://www.facebook.com/events/1743299475684569
http://fossielvrijonderwijs.nl/