Turfkaarten voor de Supermarkt Bio Check

UPDATE 3 OKTOBER: SUPERMARKT BIO CHECK AFGELOPEN

Graag willen we iedereen bedanken die voor de Supermarkt Bio Check is wezen tellen bij supermarkten! Van 273 supermarkten hebben we nu de resultaten binnen, en van elke supermarktketen zijn voldoende filialen meegenomen om tot een representatief onderzoek te komen.
 
De telperiode is afgelopen, dus het is niet meer nodig om nog in supermarkten te gaan tellen.  Reeds ingevulde turfkaarten kunnen nog tot 10 oktober hier ingegeven worden. Binnenkort  publiceren we de scorelijst van supermarkten met het hoogste aandeel biologische aardappels, groenten en fruit.
 
Vriendelijke groet,
 
Hendrik en Pelle
 

Het is zover! De komende weken gaan we in honderden supermarkten in Nederland het aanbod van biologische aardappels, groente en fruit tellen. Zo stimuleren we meer gifvrije en bijvriendelijke producten in het schap. Met jouw bijdrage maken we dat mogelijk, heel fijn dat je meedoet!

Hier kun je je turfkaart zelf alvast downloaden en uitprinten. Print de kaart dubbelzijdig uit en knip hem door. Vind je het makkelijker als we je turfkaarten toesturen? Stuur dan een mailtje naar biocheck [dot] nl [at] greenpeace [dot] org met je naam, adres en hoeveel kaarten je wilt ontvangen. 

Daarnaast vind je hier:

  • de uitgebreide briefing voor het tellen
  • een Q&A met vragen en antwoorden over de Supermarkt Bio Check . Krijg je een vraag waarop je het antwoord niet weet, verwijs dan door naar biocheck [dot] nl [at] greenpeace [dot] org
  • een begeleidende brief die je indien nodig aan de bedrijfsleider van de supermarkt kunt laten zien

 

Veel succes!