Wij zijn niet te stoppen, klimaatverandering wel!

wij zijn niet te stoppen, klimaatverandering wel!

Doe mee aan de belangrijkste en grootste klimaatparade ooit! In aanloop naar de klimaattop in Parijs zal op zondag 29 november in Amsterdam een megagrote parade plaatsvinden. Hiermee willen we politici oproepen in actie te komen en de fossiele wereld te verlaten. Het is georganiseerd door verschillende Nederlandse organisaties. Help jij mee om dit groot te maken?

 

Kom naar de klimaatparade

Met de Klimaatparade laten wij op een kleurrijke en creatieve manier zien wat onze visie is voor de toekomst van Nederland. Iedereen kan meelopen, rijden, rollen, skaten of fietsen! Greenepeace zal mee doen met twee karren en heel veel mensen. Wees erbij! 

Maak de parade groot

Om duidelijk te maken dat de klimaatbeweging zo breed is als heel Nederland zijn wij opzoek naar mensen die in hun eigen omgeving zoveel mogelijk mensen motiveren een creatieve bijdrage te leveren aan de Klimaatparade. Organiseer een mobilisatie-brainstorm bij jou in de buurt en denk na over hoe je dansgroepen, fanfare-bands, kunstenaars of muzikanten kan mobiliseren voor de Klimaatparade. 

Op de hoogte blijven, je aansluiten bij regio-genoten en alle informatie krijgen welkom bij deze groep Lokale Mobilisers!

Por je burgemeester

Al > 5 burgemeesters < doen mee met een duurzame uitdaging! En hoe meer hoe beter want juist op lokaal niveau kunnen heel veel stappen gezet worden in het activeren en inspireren van mensen. Wij vragen burgemeesters een duurzame uitdaging aan te gaan ter inspiratie van hun gemeenschap. Vraag ook aan jouw burgemeester of hij/zij mee wil doen. 


Ken jij een burgemeester of wil jij jouw burgemeester benaderen? Word lid van deze groep! Daar vind je een uitgebreid stappenplan met lobby-tips, voorbeeld- brieven, argumenten, overzicht van duurzame gemeenten en kan iederen zijn ervaringen, vragen en successen delen!

Werk mee aan de parade

Om alles in goede banen te laten verlopen hebben wij een heleboel helpende handen nodig. Mensen die willen helpen met bouwen van praalwagens in de weken voor het evenement, mensen die willen helpen op de dag zelf met de catering, ordedienst of andere hand en spandiensten. Wil jij meewerken om de Klimaatparade tot een groot succes te maken? Meld je dan hier aan!