Welkom op Greenwire

De community van Greenwire bestaat uit mensen die actie willen ondernemen voor een groenere wereld.

Die lokale campagnes opzetten. Of meedoen met activiteiten van Greenpeace. Wat zou jij willen doen? Maak een account aan op Greenwire om te kunnen starten!Maak een account aan

 

NIEUW? KOM LANGS!

Kom naar een vrijwilligersborrel op het kantoor van Greenpeace. Doe mee met workshops, hoor het laatste nieuws over campagnes en maak kennis met Greenwire-leden en Greenpeace-medewerkers.

MEDEWERKERS

Maak kennis met de Greenpeace-medewerkers. Zij helpen je graag op weg op Greenwire. Stuur eens een kort berichtje om te laten weten dat je lid bent geworden.

ONDERSTEUNEN

Greenpeace heeft doorlopend hulp nodig. Bijvoorbeeld van vertalers, chauffeurs of kunstenaars. Als je goed kunt koken, schrijven, coachen of vormgeven ben je ook erg welkom. Beschrijf jouw vaardigheden in je profielzodat we elkaar kunnen vinden.

 

JE EIGEN PROJECT REALISEREN

Heb je een idee voor een campagne, activiteit of project? Zoek op Greenwire gelijkgestemden om mee te helpen. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een stappenplan geschreven. 

LOKALE GROEPEN

Wil jij in je eigen omgeving activiteiten organiseren? Of een lokale campagne op poten zetten? Sluit je dan aan bij een lokale groep bij jou in de buurt.

Staat jouw stad er niet tussen? Start zelf een nieuwe groep! Lees hier meer over lokale groepen.

ACTIEVOEREN

Onze actievoerders zijn gewone mensen met lef die zich op onvoorspelbare tijden inzetten bij acties. Wat voor jou? Lees meer en ga mee! Benader Anne bij vragen.

VOORLICHTEN

Wil jij je inhoudelijk verdiepen in de campagnes? Spreek jij graag voor groepen? Word dan voorlichter bij Greenpeace! Benader Hendrik voor vragen.

 

SUCCESSEN

Ben je benieuwd wat de Greenwire-community allemaal heeft bereikt? Kijk hier voor foto's, filmpjes en de meest recente successen.

Alle pagina's bekijken?