Nieuwe vrijwilliger? Kom langs!

Nieuwe vrijwilliger? Kom langs!

Ben jij nieuw op Greenwire, of vind je het leuk om je medevrijwilligers weer eens te zien? Kom dan langs op een van de teamavonden!

Iedere maand is er voor iedereen die betrokken is of wil worden bij Greenpeace een teamavond op het hoofdkantoor in Amsterdam. Je ontmoet er andere vrijwilligers en Greenpeace-medewerkers. Je kunt ideeën uitwisselen, workshops volgen of brainstormen. Ben je een nieuwe vrijwilliger, dan is er volop gelegenheid om te ontdekken hoe je jouw talenten voor een schone en groene wereld in kunt zetten. Natuurlijk krijg je ook antwoord op al je vragen over Greenpeace en vrijwilligerswerk. Je inzet voor onze acties en campagnes is onmisbaar, dus hopelijk tot ziens op de volgende teamavond!

 
 
Aankomende teamavonden 

2018

In 2018 zal de opzet van de vrijwilligersbijeenkomsten aangepast worden. We komen vaker bij elkaar (maandelijks of  iedere 4 weken) en de avonden zijn gericht op direct aan de slag gaan met de campagnes. De precieze details over de invulling en de overige data zullen we in januari uitwerken en met jullie delen. De eerste van deze Teamavonden staat wel al gepland voor donderdag 1 februari. Meld je hier alvast aan!

Tot dan!