Ververst: drie acties om de #Hemweg te sluiten

Ze zijn er weer! Verse acties om Nuon te prikkelen. We willen dat ze om tafel gaan met #Wijwillenhemweg en snel de Hemweg-centrale sluiten. Help je mee deze week?

1 Minuut: Reageer op Nuons Facebookpost

Op de Facebookpagina ‘Werken bij Nuon’ plaatst het bedrijf vacatures en zonnige foto’s. Maar achter dat zonnetje schuilen donkere wolken vol CO2, fijnstof en stikstof. Reageer daarom op een Facebookpost van Nuon. Of deel deze foto op Nuons tijdlijn.

5 Minuten: Ontbrekende scène in Nuons film

in dit korte video'tje op YouTube laat Nuon zien hoe het bedrijf functioneert. Er ontbreekt echter een brokje informatie. Nuon is zelf weliswaar niet trots op de kolencentrale, maar hij hoort toch echt bij het bedrijf. Laat een comment achter bij de video van Nuon en vraag ze de centrale te sluiten.

10 Minuten: Stuur de recruiter een mail!

Via startersrecruitment [at] nuon [dot] com (dit mailadres) kunnen starters zich opgeven voor een carrière bij Nuon. Waar Nuon zelf mee zou moeten starten, is de sluiting van de kolencentrale. Die staat nu midden in Amsterdam zijn omgeving te vervuilen. Heb jij het lef om Nuon startersrecruitment [at] nuon [dot] com (via de mail) te vragen hiermee te stoppen?