Nationale Vrijwilligersdag : Bedankt allemaal!

Afgelopen maandag 5 december was het Internationale Vrijwilligersdag. Vanwege de Sinterklaasviering wordt deze in Nederland op 7 december gehouden, als Nationale Vrijwilligersdag

Jullie inzet, samen met die van meer dan 36.500 Greenpeace vrijwilligers wereldwijd , daar zijn we natuurlijk iedere dag dankbaar voor, niet alleen vandaag!

Toch willen we vandaag samen met tal van andere maatschappelijke organisaties, waar vrijwilligers dag in, dag uit bezig zijn om met elkaar aan een betere wereld te bouwen, stilstaan bij het werk dat jullie doen. En denken we met blijdschap en dankbaarheid terug aan de vele supermarktacties, festivals, voorlichtingen, demonstraties, manifestaties, NVDA's, beach cleanups, nachtwachtsessies, Open Schependagen, Klimaatweekenden, e-acties, fietsparades, groene stroomcampagnes, en al die andere activiteiten die zonder jullie niet mogelijk waren geweest. 

Dank jullie wel!

 

 

Benieuwd wie je mede-vrijwilligers in andere landen zijn? Kijk dan maar even naar deze beelden vanuit andere Greenpeace kantoren.  

Greenpeace België

 

Greenpeace Japan

Greenpeace Polen

Greenpeace India

Greenpeace Spanje

Greenpeace Mexico

Greenpeace Nordic