Help mee met de klimaatmars 10 maart!

Beste mensen,

Wat fijn dat je ons wil helpen de klimaatmars groots te maken! Nodig ook. Want alleen samen krijgen we het voor elkaar om 10 maart met duizenden van ons te laten horen: het is tijd voor eerlijk klimaatbeleid. Met die boodschap willen we zoveel mogelijk andere vrijwilligers werven om heel Nederland te bereiken. 

Hoe we dat samen willen aanpakken bespreken we aanstaande maandag 28 januari 18:00-20:00 bij Milieudefensie, Amsterdam. Graag nodigen we je daarvoor van harte uit. Je maakt dan ook kennis met vrijwilligers uit heel het land en we kunnen meteen aan de slag in teams om verdere plannen te maken. Want iedereen heeft eigen expertises, en jij weet het best hoe jouw omgeving mee te krijgen. En als we dat met zijn allen doen, hebben we zo heel Nederland mee. 

Laat je via het Facebookevent weten of je erbij bent? Nodig vooral ook anderen uit die mee zouden willen helpen aan het groots maken van deze mars. Als het niet lukt om naar Amsterdam te komen, kun je er met deze link online toch bij zijn. En sluit je je ook vast aan bij onze online community? Daar leer je andere vrijwilligers kennen en kun je anderen toevoegen die ook mee willen organiseren. Als zij dan hetzelfde doen hebben we gauw een flink team bij elkaar en kunnen we nog meer voor elkaar krijgen.

Dat was ‘m voor nu, volgende week mailen we weer over verdere stappen. The game is on!

Veel warme en strijdbare groeten,

Pelle van Greenpeace, Peter van Milieudefensie  & Kauthar van De Goede Zaak

PS Heb jij al via Facebook laten weten dat je er bij de klimaatmars bent? Nodig vast ook je vrienden, buren en vage kennissen uit. Dit gaat ons allemaal aan.