Danstalent gezocht!

Greenpeace is actief in Afrika en dan met name in het Congo Bekken. Daar ligt het tweede grootste regenwoud, na de Amazone. Dit prachtige, gigantische regenwoud staat onder druk door ontbossing, illegale ontginning en industriële landbouw. De inwoners van het Congo Bekken, die afhankelijk zijn van het woud, worden geconfronteerd met corruptie, sociale ongelijkheid en wetteloosheid. Bovendien is het Congo Bekken een belangrijke opslagplek van CO2. 
 
We willen de lokale gemeenschappen versterken in hun strijd voor het behoud van hun leefomgeving. Veel mensen weten niet eens dat het tweede grootste regenwoud ter wereld in Congo ligt. Om meer aandacht hiervoor te vragen, gaan we een dansvideo maken met beelden uit de hele wereld. Daarvoor wordt er op verschillende plekken in de wereld op hetzelfde nummer gedanst. Deze beelden worden samengevoegd tot 1 video.
 
We willen in Nederland graag meedoen. Daarvoor zoeken we een aantal ervaren dansers die vrijwillig willen meedansen op een zelfbedachte (eenvoudige) choreografie. We denken eraan om opnames te maken op de NDSM werf.
Zou jij het leuk vinden om hieraan mee te werken? De opnames zouden ergens in de komende 2 weken moeten plaatsvinden. 
 
Aanmelden kan via liselotte [dot] vandikkelen [at] greenpeace [dot] org. Vragen stellen uiteraard ook.