m. Wat kan ik declareren en hoe werkt dat?

Greenpeace vergoedt alle kosten die je maakt als actieve vrijwilliger. Dit zijn bijvoorbeeld reiskosten maar ook onkosten die je maakt tijdens deelname aan acties en activiteiten, klussen in de loods, geven van voorlichtingen of volgen van trainingen. In het geval van reiskosten worden echter alleen de kosten van reizen met het openbaar vervoer vergoed.  Alleen in bijzondere gevallen vergoeden wij reiskosten voor de auto, bijvoorbeeld als het onmogelijk is om met het openbaar vervoer te reizen of als je veel spullen moet vervoeren. Vraag hiervoor van te voren toestemming.

Om je geld te kunnen declareren hebben we een ingevuld declaratieformulier nodig en een bonnetje of een uitdraai van je ov kaart. Houd er rekening mee dat het tot 2 weken kan duren voordat je het gedeclareerde bedrag op je rekening krijgt teruggestort. Meer informatie over declareren vind je hier.

Het declaratieformulier is hier te downloaden. Deze kun opsturen naar het adres op het formulier of mailen naar greenwire.nl@greenpeace.org

Categorie:
GREENWIRE