Vrijwilligersborrel 14 december 2017

Datum:
14 december, 2017 - 17:30 tot 22:00 CET
Locatie:
Kantoor Greenpeace Nederland NDSM-Plein 32 1033 WB Amsterdam
Soort activiteit:
Bijeenkomst / Vergadering, Workshop
Aanwezigen:
36 personen gaan

Om de twee maanden is er speciaal voor iedereen die betrokken is of wil worden bij Greenpeace een vrijwilligersborrel op het hoofdkantoor in Amsterdam. Je ontmoet er andere vrijwilligers en Greenpeace-medewerkers. Je kunt ideeën uitwisselen, workshops volgen of brainstormen. Ben je een nieuwe vrijwilliger, dan is er volop gelegenheid om te ontdekken hoe je jouw talenten voor een schone en groene wereld in kunt zetten. 

Zoals jullie van ons gewend zorgen wij voor een veganistische maaltijd tussen 17.30 en 18.20. Kom je daarna, dan ben je helaas te laat om nog mee te eten. Op het einde is er natuurlijk een gezellige borrel met een biologisch biertje of wijntje. 

Reiskosten van en naar het Greenpeace kantoor met het openbaar vervoer (2e klasse) kan je declareren via dit formulier .

Een routebeschrijving vind je hier.

Programma (onder voorbehoud)

17.30 - 18.30 Inloop en gezamenlijk eten

18.30 - 19.00 Terugblik 2017 

Aan het eind van het jaar kijken we traditiegetrouw samen met jullie terug op de activiteiten van het afgelopen jaar, die alleen mogelijk ijn geweest dankzij jullie passie en inzet. 

Wat is jou het meest bijgebleven van het afgelopen jaar? Neem een attribuut, foto of ander aandenken mee naar de vrijwilligersborrel en deel jouw mooiste vrijwilligersmoment met Greenpeace in 2017! 

19.00 - 19.30 Vooruitblik 2018

Nu de reorganisatie is afgerond richten we onze pijlen weer volop naar de toekomst. Welke plannen staan op stapel vanuit de teams Klimaat & Energie, Biodiversiteit en First Engagement? We lichten hier alvast een tipje van de sluier op.

19.30 - 20.15 Keuzeprogramma

  • Werksessie Onze stroom, overal schoon 

Heb jij een hart voor ’t klimaat? Wil jij ook alleen nog groene stroom gebruiken als je uitgaat of een dokter nodig hebt? En: heb je zin om samen met Greenpeace een groene golf door de stroommarkt teweeg te brengen? Doe met ons mee. We checken in heel Nederland wie de achterblijvers zijn en zorgen dat ze overstappen

  • Open sessie Dierlijke Eiwitten

Voor een mogelijke campagne op dierlijke eiwitten willen we met julllie het gesprek aangaan over kansen en mogelijkheden. Hoe zouden jullie het vinden als we zo'n campagne zouden gaan voeren, en heb je daar zelf ideeën over?

20.15 Borrelen

Het jaar is natuurlijk niet compleet zonder het glas te heffen op jullie, onze fantastische vrijwilligers!

22.00 Einde

Hopelijk tot dan!

Groet Hendrik, Elize, Liselotte, Pelle, Eva en Lisanne

Non-Dutch speakers are of course more than welcome, but please realise that the sessions will be done in Dutch! But we will try to help you overcome the language barrier as much as we can by teaming you up with a buddy who can translate.