Terugblik, kansen en feest - organizers & vrijwilligers Klimaatmars

Datum:
29 maart, 2019 - 16:00 tot 23:00 CET
Locatie:
Kantoor Greenpeace Nederland NDSM-Plein 32 1033 WB Amsterdam
Aanwezigen:
6 personen gaan

Hey allemaal,

In plaats van onze maandelijkse Team Avond hebben we vrijdagavond 29 maart een bijeenkomst die volledig in het teken staat van de klimaatmars op 10 maart. We gaan natuurlijk terugblikken, iedereen bedanken en bekijken hoe we de klimaatbeweging in Nederland nog verder vooruit krijgen. We organiseren het samen met de verschillende partners van de klimaatmars. Er komen dus naast onze eigen Greenpeace community nog veel meer mensen. Gezellig!

De borrel start rond 20.45. het is op het schip Greenpeace Esperanza dat om de hoek voor anker ligt. Ook de bemanning en andere Greenpeace collega's zijn dus van de partij.

Als je er als Greenpeace vrijwilliger niet betrokken was bij de klimaatmars maar wel graag wil komen, dan ben je welkom voor het avondprogramma. Geef je dan hier op voor het avondgedeelte vanaf 19.15. De middagsessie en het eten zijn bedoeld voor mensen die actief waren bij het organiseren van de mars.

Warme groet en tot vrijdag!

Pelle

 

Hieronder de uitnodiging zoals die naar alle vrijwilligers en organizers van de klimaatmars is uitgegaan:

UPDATE! Toevallig ligt het Greenpeace schip de Esperanza aan de steiger op de NDSM, pal naast het Greenpeace kantoor. In overleg met de kapitein en de bemanning hebben we daarom besloten om de borrel van het feest daar te houden! We doen het inhoudelijke programma tot 20.45 op het Greenpeace kantoor. Dan lopen we naar het schip. Ook de bemanning, vrijwilligers en medewerkers van Greenpeace zijn in voor een feestje :)

Vergeet niet je aan te melden: vanaf de strategiesessie in de middag, het eten, of alleen het feest https://goo.gl/forms/f8BN8oKvHnp4eDxl2

Nieuwe opzet programma:

LOCATIE: Kantoor Greenpeace Nederland / NDSM-Plein 32

16.00 - EVALUATIE EN STRATEGIESESSIE MET VOORTREKKERS
- Aanpak van de werving en de samenwerking evalueren
- Politieke impact en kansen bespreken
- Gezamenlijke bewegingsagenda samenstellen

18.15 - SAMEN ETEN (VEGAN)

19.15 - FEEST VOOR ORGANIZERS EN DAGVRIJWILLIGERS
- Verhalen delen
- Impact en kansen
- Brainstormen

LOCATIE: GREENPEACE ESPERANZA / NDSM-Steiger

20.45
- Gezamenlijke borrel op de Esperanza