Producten Scannen voor Mobiele App

Datum:
19 april, 2012 - 02:00 CEST tot 22 april, 2012 - 02:00 CEST
Locatie:
Nieuwendammerdijk 541 1023 BS Amsterdam
Aanwezigen:
Nog niemand heeft zich aangemeld voor deze activiteit, wees de eerste!

 

Varkens in Nood ontwikkelt samen met Greenpeace en andere organisaties de app "Superwijzer". Met deze app (een klein programmaatje voor op mobiele telefoons) kun je met je eigen mobiel tijdens de dagelijkse boodschappen producten scannen. Na het scannen...plop...op het schermpje van je telefoon is te lezen hoe goed of slecht het product is.

Voor zo'n app is er onderzoek nodig. En... je voelt hem aankomen...daar hebben we jou, ja jou! voor nodig. Ik zoek een paar mensen die deze week een hele dag de tijd hebben om te helpen. 

Als je meedoet, dan krijg je 's ochtends rond 10 uur (in Amsterdam) uitleg over hoe we de data gaan verzamelen. Als je geen smartphone hebt om de producten mee te scannen, krijg je er een te leen. Het is niet ingewikkeld en erg leuk om te doen! Je lunch en reiskosten worden uiteraard vergoed. 

We hebben deze activiteit al een aantal keer eerder op Greenwire gezet. Maar omdat we zo veel gegevens nodig hebben gaan we er deze week nog mee door. Dus als je komende donderdag, vrijdag, zaterdag, en/of zondag zou kunnen helpen zou dat heel fijn zijn!

 

>> Inschrijven doe je zo:
1. Klik in de gekleurde tabbladen hieronder of je wel/geen rijbewijs hebt.
2. Selecteer een of meerdere vakjes naast de data dat je beschikbaar bent. 
3. Klik op "bewaar inschrijving