NIEUWE DATUM - Nieuwe voorlichterstraining 13 januari

Datum:
13 januari, 2019 - 11:00 tot 21:00 CET
Locatie:
Kantoor Greenpeace Nederland NDSM-Plein 32 1033 WB Amsterdam
Soort activiteit:
Greenpeace Official Training
Aanwezigen:
3 personen gaan

Wegens omstandigheden is de training verplaatst naar zondag 13 januari. Excuses voor het ongemak.


 

Beste toekomstige voorlichters!

Zondag 13 januari zal de volgende training voor nieuwe voorlichters plaatsvinden op het Greenpeace Kantoor, van 11:00-21:00 (onder voorbehoud), om aan de slag te gaan als vrijwillige voorlichter. We zorgen voor een divers programma om de verschillende verantwoordelijkheden eigen te maken, de methodes te leren kennen en zelf aan de slag te gaan met het geven van een voorlichting aan de hand van een thuisopdracht die je toegestuurd krijgt.

Via deze activiteit blijf je op de hoogte van het programma en de voorbereidingen, dus meld je snel aan!

Een heel vriendelijke groet,

Hendrik en Esmee 

P.S.. Heb je nog niet meegelopen met een ervaren voorlichter, of een kennismakingsgesprek gehad met Hendrik, mail dan eerst even naar: voorlichtingen.nl@greenpeace.orgWerk je graag met groepen of wil je anderen op een groene manier enthousiasmeren? Wij organiseren weer een training voor vrijwillige Voorlichters. Wil je meedoen? Lees dan onderstaande informatie en meld je aan.


Wat bieden wij
Een inhoudelijk uitdagende vrijwilligersfunctie in een team van gemotiveerde vrijwilligers. Reiskosten gemaakt met het openbaar vervoer worden vergoed en tijdens activiteiten ben je door ons verzekerd.

 

Voorlichters geven 6-8 voorlichtingen per jaar aan diverse doelgroepen. We houden rekening met de voorkeur van voorlichters qua doelgroep. Voorlichters kunnen reageren op een lijst van aangevraagde voorlichtingen (die ze via mail zal ontvangen) of zelf werven in hun eigen regio.
 

Hoe word je voorlichter?
Door je aan te melden voor deze activiteit geef je aan interesse te hebben om voorlichter te worden. Vervolgens houden we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of onze verwachtingen overeen komen. Naar aanleiding van dit gesprek, kun je uitgenodigd worden op de voorlichterstraining. Heb je de training succesvol doorlopen, dan ga je aan de slag als voorlichter!

 

De training
De training zal zondag 13 januari plaatsvinden op het Greenpeace Kantoor (routebeschrijving vind je hier), van 11:00-21:00 (onder voorbehoud). We zorgen voor een divers programma om de verschillenden verantwoordelijkheden eigen te maken, de methodes te leren kennen en zelf aan de slag te gaan met het geven van een voorlichting aan de hand van een thuisopdracht die je toegestuurd krijgt bij de uitnodiging voor de training.

 

Voor een impressie van voorlichters zie hierhier en hier.

Mocht je meer informatie willen, dan kun je e-mailen naar voorlichtingen.nl@greenpeace.org of stuur een bericht via Greenwire.