I <3 Statiegeld Voorjaarsschoonmaak

Datum:
3 maart, 2018 - 13:30 tot 15:30 CET
Locatie:
Greenpeace NL kantoor NDSM-Plein Amsterdam
Soort activiteit:
Straatactiviteit
Aanwezigen:
10 personen gaan

Het voorjaar komt er weer aan: tijd voor een voorjaarsschoonmaak! Op meerdere plekken in Nederland gaan we op pad om zwerfafval op te ruimen en aandacht te vragen voor het invoeren van statiegeld op kleine flesjes en blikjes. We ruimen de zooi op en vragen politici eindelijk iets te doen, want we blijven toch niet bezig?! 

Dit voorjaar kan de Tweede Kamer statiegeld op kleine flesjes en blikjes invoeren. De steun van supermarkten is daarvoor heel belangrijk. Daarom gaan we met onze schoonmaak niet alleen de omgeving schoner maken, maar ook supermarkten en politici vragen om vóór statiegeld te gaan staan!

Rosa van Trashdating heeft een super leuk spel bedacht om het allemaal nog leuker te maken! 

Doe je ook mee? 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

AMSTERDAM @ NDSM-plein 32, 13.30 - 15.30

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Niet in staat om naar Amsterdam te komen?  

Het is niet veel werk om zelf een schoonmaakactie te organiseren in jouw dorp of stad. Lijkt dat je leuk? Stuur Sjoerd (sjoerd.de.koning@greenpeace.org) dan een berichtje. We helpen je bij het opzetten hiervan.

Kun je niet wachten, of wil je vast oefenen? Op 18 februari organiseert Martin de strandschoonmaak: https://greenwire.greenpeace.org/netherlands/nl/events/hij-er-weer-de-strandschoonmaak-doen-jullie-mee