Green Voice: dé stem van de bewuste duurzame consument

Vraag jij je af waar je voedsel vandaan komt? Vraag jij je af wat het heeft moeten doorstaan voordat het bij jou op je bord ligt? Dan is Green Voice iets voor jou.
Green Voice is op zoek naar bewuste consumenten om haar stem nóg krachtiger te maken. Zodat media en voedselproducenten niet om stem van de bewuste consument heen kunnen. Des te luider de groene stem, des te meer noodzaak om duurzaam te produceren.

Wat is Green Voice?
Green Voice is een community die een stem geeft aan bewuste consumenten, die het belangrijk vinden dat hun voedsel met respect voor mens, milieu en dier wordt geproduceerd. Circa vier keer per jaar wordt er naar jouw mening over diverse duurzaamheidonderwerpen gevraagd.

Green Voice is een initiatief van Questionmark. Honderden mensen hebben zich aangemeld. Dit zijn mensen die graag zelf bepalen wat goed is voor hen en de wereld om hen heen, en die net als Questionmark vinden dat zij toegang moeten hebben tot alle relevante informatie over hun voedsel en over hoe dit geproduceerd wordt.
We geven onze gebruikers een stem in belangrijke discussies omtrent gezondheid en duurzaamheid als de duurzame consument. Deze stem laten wij vervolgens horen aan de media en aan bedrijven.
Door je aan te melden voor Green Voice kan jij dus je mening geven over onderwerpen als milieu, mensenrechten, dierenwelzijn en gezondheid. Daarnaast kun je onder andere meebeslissen over de producten die we onderzoeken en over de onderwerpen die we onder de aandacht brengen.

Green Voice is dé stem van de bewuste consument.

Deelname aan Green Voice is anoniem en natuurlijk helemaal vrijblijvend. 

Wil jij meedoen en jouw stem laten horen? Meld je aan!

www.thequestionmark.org/over/green-voice