Greenpeace Team Avond #4 - Klaar voor de start!

Date:
3 May, 2018 - 18:00 to 21:45 CEST
Location:
Greenpeace NL-kantoor NDSM-Plein 32 1033 WB Amsterdam
Event Type:
Meeting - Planning, Organizing, or Evaluating
Attendees:
21 persons are going

Dit is alweer de vierde Team Avond van 2018! De tijd vliegt als je het leuk hebt. Greenpeace-medewerkers en vrijwilligers, partners en andere actievelingen - iedereen is welkom. Vandaag we gaan meer werken in teams en kun je meebouwen aan de lopende of nieuwe campagnes. We brainstormen en maken materialen, we doen toffe bliksemacties en we werken aan lokale campagnes en langlopende initiatieven. Voor elk wat wils.    

De avond werkt zo:

 • 18.00 / Inloop en intro. We proosten samen op het bijensucces!

 • 18.30 / Start. Kort welkom en kennismaking met iedereen.  

 • 18.45 / Teamwerk. Je kiest het thema of het project dat jij interessant vindt en gaat aan het werk met een team. 

  • Speciaal voor de voorlichters: Ben je voorlichter en wil je meer weten over de nieuwe campagne over vlees en zuivel? Kom dan naar de Team Avond! We gaan het kort hebben over de invloeden van vlees en zuivel, maar vooral een nieuwe voorlichting hierover bespreken. We willen jullie dus graag om input en feedback vragen!

  • Luchtvaart campagne: Help je mee met een landelijke actiedag op luchtvaart? Het is allemaal nog een beetje geheim en heel spannend, maar we zijn in gesprek om in meerdere steden tegelijk een mobilisatie te doen. Het wordt een mega project en we hebben jullie nodig om dit voor elkaar te krijgen. Doe je mee?

 • 20.15 / Community Pitches. Heb jij als vrijwilliger een initiatief of idee wat je graag zou willen delen met de anderen? Grijp dan de kans om je collega-vrijwilligers toe te spreken en om er aandacht voor te vragen. 

 • 20.30 / Borrel. Tijd om na te praten. 

 • 21.45 / Sluit.

  Let op: we hebben altijd lekkere snacks op de bar staan, zoals chips en (vegan) koekjes. Wil je nog avondeten? Dat hebben we helaas niet, maar je mag natuurlijk wel je eigen eten meenemen! Zin in een biertje of een wijntje? Dát hebben we wel. Je krijgt een consumptie voor een alcoholische drank. Mocht je behoefte hebben aan meer, dan vragen we een bijdrage van  €1,- per alcoholisch drankje. Sap, water, koffie en thee is er ook. Gratis :-). 


Non-Dutch speakers are of course more than welcome, but please realise that the sessions will be done in Dutch! But we will try to help you overcome the language barrier as much as we can by teaming you up with a buddy who can translate.