Vrijwilligersborrel 20 april 2017

Date:
20 April, 2017 - 17:30 to 21:30 CEST
Location:
Kantoor Greenpeace Nederland NDSM-Plein 32 1033 WB Amsterdam
Event Type:
Meeting - Planning, Organizing, or Evaluating, Workshop or Working Bee
Attendees:
49 persons are going

Om de twee maanden is er speciaal voor iedereen die betrokken is of wil worden bij Greenpeace een vrijwilligersborrel op het hoofdkantoor in Amsterdam. Je ontmoet er andere vrijwilligers en Greenpeace-medewerkers. Je kunt ideeën uitwisselen, workshops volgen of brainstormen. Ben je een nieuwe vrijwilliger, dan is er volop gelegenheid om te ontdekken hoe je jouw talenten voor een schone en groene wereld in kunt zetten. 

Zoals jullie van ons gewend zorgen wij voor een veganistische maaltijd tussen 17.30 en 18.15. Kom je daarna, dan ben je helaas te laat om nog mee te eten. Op het einde is er natuurlijk een gezellige borrel. 

Reiskosten van en naar het Greenpeace kantoor met het openbaar vervoer (2e klasse) kan je declareren via dit formulier .

Een routebeschrijving vind je hier.

Programma (onder voorbehoud)

17.30 - 18.30:  Inloop en gezamenlijk eten

18.30 - 19.00: Laatste updates over de milieucampagnes

19.00 - 19.15: Korte ideeën pitches

Heb jij zelf een idee of initaitief dat je onder de aandacht wil brengen van je medevrijwilligers? Of ben je op zoek naar anderen die je hierbij willen helpen? Dit is je kans!

Laat het Hendrik even weten als je jouw idee wil pitchen.

19.30 - 20.15: Keuzeprogramma

  • Doe-Sessie met NL Gifvrij / Glyfosaatcampagne

We gaan aan de slag voor de NLGifvrij campagne, die door vrijwilligers zelf is opgezet. Doel is om de verkoop van schadelijke bestrijdingsmiddelen zoals glyfosaat (Roundup) te stoppen

  • Doe-Sessie People's Climate March

Voor de People's Climate March op 29 april gaan we alvast los met met voorbereidingen/materialen maken etc.

  • Introductie nieuwe vrijwilligers

Voor iedereen die nieuw is op Greenwire, die wat meer over Greenpeace wil weten, of die vragen heeft over hoe je als vrijwilliger kunt helpen.

20.15 - 21.30:   Borrel

We kijken ernaar uit jullie de 20e te zien!

Groeten

Hendrik, Rebecca, Pelle, Liselotte, Simone, Gabriëlla, Elize en Eva

Non-Dutch speakers are of course more than welcome, but please realise that the sessions will be done in Dutch! But we will try to help you overcome the language barrier as much as we can by teaming you up with a buddy who can translate.