Warmste Week - Greenpeace Warmathon

Date:
de 18 Décembre 2018 - 00:00 CET à 23 Décembre 2018 - 23:45 CET
Type d'événement:
Festival, marché, foire etc
Participants:
Personne ne s'est encore inscrit à cet événement, soyez le premier!

Doe mee met de Warmste Week en steun Greenpeace: meer info

Ook dit jaar kan je lopen, stappen of joggen op de Warmathon tijdens De Warmste Week.

De Warmathon gaat door in deze 6 steden:

Dinsdag 18 december - Genk

Woensdag 19 december - Leuven 

Donderdag 20 december - Brussel

Vrijdag 21 december - Antwerpen

Zaterdag 22 december - Gent

Zondag 23 december – Brugge

Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december vind je de Warmathon elke dag in een andere stad.

En er is meer! Je kan vanaf dit jaar specifiek lopen voor Greenpeace.

 Je kan lopen van 14u tot 20u.  De lengte van de parcours verschilt van stad tot stad, en varieert tussen de 2,5 en 3,5 kilometer.

Deelnemen aan de Warmathon kost 15 euro waarvan 10 euro naar het zelfgekozen goed doel gaat.

Inschrijven en de parcours ontdekken kan vanaf maandag 15 oktober 2018.

 

Om groepen in te schrijven:

 

Via de link van de stad van je keuze kan je zowel individueel inschrijven, een groep aanmaken of je laten toevoegen aan een groep. (Groepsinschrijving kan vanaf 10 personen).

 

Wanneer je een groep aanmaakt, ontvang je een groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Het is belangrijk dat je deze groepscode aan je deelnemers communiceert zodat zij zichzelf voor de gekozen Warmathon kunnen inschrijven. Iedereen dient zich via dewarmsteweek.be in te schrijven, zijn/haar goede doel te kiezen en vervolgens de gekozen Warmathon (waar jullie allen aan willen deelnemen) te kiezen. Vervolgens klik je op ‘sluit aan bij een groep’ en geef je de groepscode in. Je wordt nu doorverwezen naar jullie groepsinschrijving waar je je persoonlijke gegevens moet invullen.

Wie een groepsinschrijving maakt (= de groepsverantwoordelijke) heeft de keuze om ‘individueel’ of ‘alles samen’ aan te duiden. Bij de eerste keuze krijgt elke deelnemer individueel zijn/haar e-ticket toegestuurd waarmee hij/zij het startnummer individueel kan afhalen. Bij de tweede keuze wordt er een groepspakket op groepsnaam gemaakt die je bij de stand ‘GROEPEN’ kan afhalen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan het pakket met borstnummers af halen. Alle Groepsverantwoordelijken die voor een gezamenlijke afhaling hebben gekozen, krijgen +/- 1 week voor het evenement een email met de nodige info.

 

Belangrijke informatie in verband met het afsluiten van je groepsinschrijving: om je groepsinschrijving vlot te verwerken, vragen we je om je groep te vervolledigen, af te sluiten en te betalen tegen uiterlijk maandag 3 december 23u00. Nadien is het niet meer mogelijk om deelnemers toe te voegen en/of wijzigen door te geven.

 

Opgelet! Bestaat jouw groep bij het afsluiten uit minder dan 10 personen, dan zullen jullie inschrijvingen, eenmaal betaald, verder behandeld worden als individuele inschrijvingen. Dat wil zeggen dat de startnummers niet als pakket zullen klaarliggen aan de desk “groepen”, maar individueel moeten worden opgehaald.

Facturatie is niet mogelijk.

Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet aanvaard.

Alle info over de Warmathon via deze link.