Kom in actie en steun Greenpeace met Music For Life en ketnet koekenbak

Date:
de 19 Octobre 2017 - 00:00 CEST à 24 Décembre 2017 - 23:45 CET
Participants:
Personne ne s'est encore inscrit à cet événement, soyez le premier!

Eind december is het weer zover: dan organiseert Studio Brussel voor de 12de keer Music For Life. Eén week lang worden er plaatjes gedraaid en acties georganiseerd voor het goede doel. De opbrengst van De Warmste Week (18-24 december) gaat ook dit jaar naar een reeks organisaties die zich inzetten voor een betere wereld, waaronder ook Greenpeace.

Organiseer zelf een actie!

Je hoeft niet stil te zitten tot dan. Vanaf september kan je acties organiseren om geld in te zamelen. Zo organiseerden vorige jaren heel wat mensen al fantastische acties; een wafelbak, concerten en zelfs een dansvoorstelling.

Schrijf je in via de website van Music for Life en breng ons op de hoogte. Als je op zoek bent naar een leuk idee of je wil een banner, t-shirts en wat promotiemateriaal, neem contact op met musicforlife@greenpeace.be of stuur me een privéberichtje, wij helpen je graag verder.

Ben je leerkracht in de lagere school of heb je kinderen die graag hun juf/meester willen overtuigen Greenpeace te helpen? Dan kan je deelnemen aan de Ketnet Koekenbak! Alle info vind je op https://www.ketnet.be/ketnet-koekenbak/ketnet-koekenbak-komt-terug

Tijd voor actie!

Commentaires

Seul les utilisateurs enregistrés peuvent voir et poster des commentaires. Prenez un instant pour vous enregistrer afin de rejoindre la conversation.

Commencez!